top of page

Werkwijze

De eerste keer stoelmassage

Wanneer klanten voor het eerst een stoelmassage krijgen, vind ik het belangrijk om voorafgaand aan de massage de klachten, mogelijke oorzaken en de effecten van stoelmassage te bespreken. Wanneer de massage is afgerond, zorg ik altijd dat men op een juiste manier weer aan het werk gaat om onnodig ongemak na de massage te voorkomen.

CANS

De hoeveelheid computerwerk en beperkte beweging op kantoren, zorgt voor toenemende klachten van nek, rug en schouders (CANS). Stoelmassage haalt de spanning in de spieren weg waardoor men een meer ontspannen houding aanneemt en de klachten vaak langdurig verminderen. Om de oorzaak aan te pakken geef ik adviezen over de juiste werkhouding en hoogte van het bureau en de bureaustoel.

Gezondheidsklachten

Het komt het ook voor dat men door gebruik van medicatie, een operatie of andere medische problemen, sneller last heeft van nek-, schouder- en rugklachten. Door mijn medische achtergrond kan ik vaak een inschatting maken, maar bij twijfel verwijs ik altijd door naar een arts of fysiotherapeut.

De kosten

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten te beperken aangezien het de gezondheid van medewerkers betreft. Past stoelmassage binnen het ARBO-plan, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Andere opties zijn een investering van de werkgever of de medewerker zelf in zijn/haar gezondheid. Meer informatie over de tarieven van stoelmassage leest u hier. Verder kunt u altijd contact met mij opnemen.

Contact 2

Contact 

Bent u geïnteresseerd in stoelmassage binnen uw organisatie, wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neemt u gerust contact op, dan probeer ik uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dank voor uw bericht!

bottom of page